Audition

Anmälningstiden har gått ut och alla sökande är kontaktade.

Nu söker vi dig som vill stå på scenen i nästa upplaga av Cabarys nyårsrevy på Scalateatern i Karlstad. Du ska ha fyllt 18 år den 31 december 2020, vara extremt rolig, graciöst dansant, ha otrolig sångröst och en utstrålning utöver det vanliga. Skämt åsido; vi söker scenpersonligheter som kompletterar varandra och bidrar till att göra arbetet med föreställningen lustfyllt.

Om du tror att det kan vara du; SÖK!

Ensemble: Du är mångsidig, har nära till skratt och gillar att utmana dig själv på scenen. Audition fredag 1 maj.
Dans: Du har flera års danserfarenhet, är uttrycksfull och behärskar flera typer av dans. Audition lördag 2 maj.

Det är möjligt att söka till både ensemble och dans men då  dessa två auditions hålls vid olika tillfällen behöver du i så fall närvara vid båda.

Vi vill ha din anmälan senast 24 april, men gärna tidigare. Maila en kort beskrivning av dig själv och din tidigare scenerfarenhet till audition@cabary.se. Skriv Audition ensemble/Audition dans i ämnesraden och bifoga en nytagen bild på dig själv.  Vi kommer att skicka en kallelse till de vi vill träffa efter sista anmälningsdatum.

Vår föreställningsperiod börjar på nyårsafton och pågår sedan under januari månad 2021. Repetitionsarbetet inleds kring månadsskiftet september/oktober och intensifieras ju närmare premiär vi kommer. Ditt deltagande sker på ideell basis, alltså utgår inget arvode.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Christopher Grahn, regissör
Jasmine Hult, koreograf
Josefin Frankert, koreograf
Sara Vintfjärd, producent